Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
«Σύγκλιση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου»
Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο Καταστατικό του Συλλόγου, σας καλεί σε  ΕτήσιαΓενική Συνέλευση την Τετάρτη 15 Μαρτίου  2017 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πειραματικού Γυμνασίου στις 17:30 το απόγευμα.
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης :
1.    Απολογισμός του έργου του Συλλόγου για τη σχολική χρονιά 2016 και Οικονομικός Απολογισμός για την ίδια περίοδο.
2.    Συζήτηση προτάσεων για δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου και λήψη αποφάσεων από τη ΓΣ γι’ αυτές, όπως οι εκδηλώσεις, οι εκδρομές, τα έργα ανάπλασης-βελτίωσης κλπ.
Μετά το πέρας της συζήτησης των παραπάνω θεμάτων, είναι δυνατή η συζήτηση και επί θεμάτων που θα τεθούν από παρευρισκόμενους γονείς.
Σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής της ετήσιας συνδρομής σας για όσους γονείς δεν την έχουν ακόμα καταβάλλει.
ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  Κατά την διάρκεια της  Γενικής Συνέλευσης ο Σύλλογος  θα προβεί στην συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας (π.χ. ρύζι , όσπρια, γάλατα εβαπορέ κλπ.  ) για να προσφερθούν  σε Κοινωφελές Ίδρυμα της περιοχής μας.
 Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η ΓΣ θα επαναληφθεί την Τετάρτη 22  Μαρτίου 2017  στον ίδιο  χώρο του σχολείου στις 17:30 με τα ίδια θέματα.
ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Γ.Σ  : ΤΕΤΑΡΤΗ 22.3.2017
Παρακαλούμε για την παρουσία σας .
Με εκτίμηση για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γραμματέας

Γεώργιος Κολλιόπουλος                                Κωνσταντίνος Τζελέπης