Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-16


Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο  νεοσύστατος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των  Δημοτικών Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων και Νηπιαγωγείου Πανεπιστημίου Πατρών δεν αναλαμβάνει την υπηρεσία μεταφοράς των μαθητών με βάσει την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ότι η συμπλήρωση αίτησης μεταφοράς δεν θα ισχύσει για τη φετινή σχολική χρονιά 2015-16.
Οι γονείς των μαθητών των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου με εκκλήσεις τους μας  ζητούν τη λύση του προβλήματος και επιμένουν να δεχθούμε να ενταχθούν τα παιδιά τους στην υπηρεσία μεταφοράς που ήδη λειτουργεί  από χρόνια χωρίς προβλήματα και για φέτος από την Δευτέρα 14/9/2015.
Εμείς ανταποκρινόμενοι με υψηλό αίσθημα ευθύνης  απέναντι στους μαθητές και στο αίτημα των γονιών προκειμένου να λυθεί το θέμα δηλώνουμε ότι θα δεχθούμε στα λεωφορεία μας και τα παιδιά των γονιών  που θέλουν να  χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μεταφοράς  και  συνιστούμε στους γονείς να απευθύνονται απευθείας στον κ. Μαργέλη, μέχρι την Παρασκευή 18/9/2015 στο  E-mail: margtr@otenet.gr  δίνοντας  τα στοιχεία του μαθητή και του γονιού και στο τηλ. 2610 278 259.
Έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα, για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου  το κόστος  μεταφοράς είναι πολύ υψηλό.  Eξετάζουμε τη δυνατότητα  να βρούμε μια οικονομική λύση  για τα νήπια και προνήπια και να μεταφέρονται τα παιδιά  με MINIBUS.
Είμαστε στη διάθεσή σας όπως πάντα για οποιαδήποτε διευκρίνιση.