Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Αγαπητοί Γονείς,

Στις 1.12.2013 έγιναν επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη  νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΠΠΣΠΠ (Νηπιαγωγείου-Δημοτικών-Γυμνασίου-Λυκείου).

Η συμμετοχή και αυτή τη φορά ήταν πολύ μικρή, ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατή η συγκρότηση Δ.Σ., σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου μας.

Μετά τα αποτελέσματα των  εκλογών  στις 1.12.2013 και σύμφωνα με τα όσα ορίζει το Καταστατικό του Συλλόγου μας, οι εκλογές θα επαναληφθούν με τις ακόλουθες διαδικασίες:

Ορίζεται  Γενική Συνέλευση και Εκλογές στις 11.12.2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.30 – 16.00 μ μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου. 

Η Γενική Συνέλευση θα διαρκέσει από  13.30 – 14.00 μ. μ. το αργότερο  και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία.

Από τη Γενική Συνέλευση ορίζεται νέα  Εφορευτική Επιτροπή και άμεση διεξαγωγή εκλογών.
Από την παραπάνω διαδικασία η οποία είναι και η τελική εκλέγεται το Διοικητικό Συμβούλιο.

Όπως γνωρίζετε, η μικρή συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία δεν θα δώσει  την δυνατότητα συμμετοχής μας στις Σχολικές Επιτροπές και τα Σχολικά Συμβούλια των Σχολείων μας και  εκπροσώπησης στην Ένωση Γονέων, στην Ομοσπονδία και στη Συνομοσπονδία Γονέων, αφού θα πρέπει να ψηφίσουν ουλάχιστον όσοι γονείς  αντιπροσωπεύουν το 1/3 των 600 συνολικά μαθητών.    

Θεωρούμε ότι σήμερα βρισκόμαστε σε μια συγκυρία που είναι επιτακτική ανάγκη να  συμμετέχουμε στις εκλογές του συλλόγου μας  περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ