Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Επαναληπτικές Εκλογές - Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΑΣ 

Σήμερα 24/10/2010 διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. και των άλλων οργάνων διοίκησης του συλλόγου. Εψήφισαν όμως μόνο 110 γονείς εκπροσωπώντας μόλις 161 παιδιά ενώ το απαιτούμενο ελάχιστο όριο ήταν εκπροσώπηση 200 παιδιών από αντίστοιχους γονείς. Ως εκ’ τούτου οι εκλογές, βάσει καταστατικού, θα επαναληφτούν τη Δευτέρα 1/11/2010 από ώρα 12.01μμ. μέχρι 6.30μ.μ. στην αίθουσα τελετών του Πειραματικού Γυμνασίου.
Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην ψηφοφορία όλοι οι γονείς & κηδεμόνες γιατί σε περίπτωση που δεν φτάσουμε τους 198 γονείς διακινδυνεύουμε σαν Σύλλογος στις παρακάτω δυσάρεστες συνέπειες:
  1. Ο σύλλογος δεν θα έχει ικανή εξουσιοδότηση επειδή θα στηρίζεται σε αριθμό γονέων και κηδεμόνων που θα εκπροσωπούν λιγότερους από 200 μαθητές όταν σήμερα το πρόγραμμα μεταφοράς όλων των βαθμίδων περιλαμβάνει 280 μαθητές. Ως εκ’ τούτου θα σταματήσει αναγκαστικά η μεταφορά με τα λεωφορεία την άλλη μέρα το πρωί.
  2. Οι γονείς δεν θα έχουν καμία εκπροσώπηση στα όργανα διοίκησης των σχολείων, δηλαδή ούτε στις σχολικές εφορείες και τις σχολικές επιτροπές όλων των βαθμίδων ούτε και στην ένωση γονέων και κηδεμόνων Δήμου Πατρέων και την Ομοσπονδία Αχαϊας
  3. Χάνει το νέο Δ.Σ. το δικαίωμα λειτουργίας των λογαριασμών της eurobank αλλά και σε κάθε άλλη τράπεζα αφού θα υπάρχει εκκρεμότητα στην εκπροσώπηση των γονέων.
Με αυτή τη διαλυτική δυναμική θα διακινδυνεύσει η ύπαρξη του συλλόγου και διάχυτη είναι η εντύπωση πως με κουτσουρεμένες αρμοδιότητες κανένας υποψήφιος ακόμα αν εκλεγεί δεν θα θελήσει να παραμείνει μέλος ενός με δεμένα χέρια και φωνή συμβουλίου.
Γι αυτό όλοι την ΔΕΥΤΕΡΑ 1/11/2010 ΩΡΑ 12:01 Μ.Μ. ΜΕΧΡΙ 6:30 Μ.Μ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΩΝ