Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση Συλλόγου

Καλούνται από το Δ.Σ. του συλλόγου οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών των Πειραματικών Σχολείων: Νηπιαγωγείου, 8/θεσιου Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου του Πανεπιστημίου Πατρών στην Ετήσια Απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου την Κυριακή 10/10/2010 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραματικού Δημοτικού.

Σε περίπτωση μη απαρτίας (δηλ. γονεις λιγότεροι από 200 σε σύνολο 600 μαθητών) η συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 17/10/2010 ώρα 10:30 στο χώρο των εκδηλώσεων του Πειραματικού Δημοτικού με απαρτία παρόντων ανεξάρτητα από τον αριθμό τους.

Θέματα ημερησίας διάταξης:
  1. Απολογισμός, διοικητικός και οικονομικός, του απερχόμενου Δ.Σ.
  2. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
  3. Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων για τις νέες εξελίξεις στο θέμα του αριθμού των μαθητών κατά τάξη και τμήμα σε νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο.
  4. Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής που θα διενεργήσει για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
  5. Γενική συζήτηση επί του απολογισμού και για κάθε θέμα των σχολείων που θα τεθεί στο σώμα της γενικής συνέλευσης.

Οι εκλογές θα γίνουν στον ίδιο χώρο την Κυριακή 24/10/2010 από ώρα 10.30 μέχρι 13.00

Η παρουσία όλων των γονέων και κηδεμόνων και τις δυο Κυριακές τόσο δηλαδή στην συνέλευση αλλά και στις εκλογές κρίνεται απαραίτητη και θα είναι κρίσιμη. Κάθε γονιός πρέπει να γνωρίζει τα πεπραγμένα του Συλλόγου για την παρελθούσα διετία αλλά οφείλει να συμμετέχει τόσο στο σχεδιασμό για το μέλλον όσο και στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.