Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Πρόγραμμα μεταφοράς μαθητών κατά την περίοδο των εξετάσεων

Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές των Πειραματικών Γυμνασίου και Λυκείου του Πανεπιστημίου Πατρών σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:


1. Δεν θα υπάρχουν λεωφορεία τις ήμερες των πανελληνίων εξετάσεων, δηλαδή τις ημέρες 15,18, 20, 22, 25, 27 & 29 Μαΐου 2009. Η ανάγκη να μετακινηθούν 44 μαθητές(τριες) με 2 τουλάχιστον λεωφορεία και σε διαφορετικές από τις συνήθεις ώρες αλλά και με σύμπτυξη διαδρομών και στάσεων από 4 διαδρομές που μέχρι τώρα γίνονται σε 2 δεν θα εξασφάλιζε την έγκαιρη και σίγουρη μετακίνηση των υποψήφιων.


2. Όλες τις ημέρες για τις υπόλοιπες εξετάσεις, δηλαδή κάθε Τρίτη και Πέμπτη εντός του Μαΐου και καθημερινά από 1ης Ιουνίου μέχρι 19 Ιουνίου θα μετακινούνται κανονικά και τα 4 λεωφορεία με τα γνωστά δρομολόγια και στάσεις. Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο στις 11.00 π.μ.


3. Δεν θα πληρωθούν κόμιστρα για τον Ιούνιο. Παρακαλούμε όμως να κατατεθούν το γρηγορότερο δυνατό από όλους τα χρήματα του Μαΐου.


4. Στους μαθητές του Γυμνασίου αλλά και στους μαθητές των Α? & Β? τάξεων Λυκείου δίνεται σήμερα απογραφικό δελτίο (επισυνάπτεται εδώ) που αποτελεί αίτηση συμμετοχής τους στο πρόγραμμα μεταφοράς της επόμενης σχολικής χρονιάς 2009-2010. Το απογραφικό συμπληρωμένο παρακαλούμε να επιστραφεί εντός της ημέρας το μεσημέρι στους οδηγούς των λεωφορείων.


Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις εξετάσεις τις προαγωγικές και ειδικά στους υποψηφίους των πανελληνίων ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αγώνα της ζωής τους και πέραν του Λυκείου.