Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Αποκριάτικοι χοροί


Με την ευκαιρία της Αποκριάς ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει τους παρακάτω αποκριάτικους χορούς:


1. Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 3:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» θα πραγματοποιηθεί ο παιδικός αποκριάτικος χορός με πολλές εκπλήξεις. Τιμή πρόσκλησης 8 ?.


2. Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 9.00 μ.μ. στο «Παναχαϊκό VESO MARE» θα πραγματοποιηθεί ο κύριος χορός του Συλλόγου με εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς. Θα προσφερθεί φαγητό και το πρώτο ποτό (κρασί ή μπύρα) περιλαμβάνεται στην τιμή της πρόσκλησης. Θα μας διασκεδάσει η ορχήστρα του καταστήματος καθώς επίσης και μαθητές από «Το Σχολείο του ΡΟΚ» - Τιμή πρόσκλησης 22 ?.


Παρακαλούνται όσοι γονείς επιθυμούν να προσφέρουν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά των αποκριάτικων χορών να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου.


Προσκλήσεις θα διατίθενται από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και τις Διευθύνσεις των Σχολείων. Τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών υπάρχουν στην ιστοσελίδα.


Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μας στο goneis@goneis-peiramatiko-pan-patras.gr.